ko.net.ua

В Іршаві відбувся турнір пам’яті з футболу

У м. Іршава на центральному стадіоні відбувся перший турнір з футболу присвячений пам’яті капітану команди ФК «Бужора», кращому гравцю чемпіонату області 2020 року Мирослав Мудра.

В турнірі прийняло участь шість команд: «Бужора» Іршава, ФК «Ком’яти», «ЕКО» Ужгород, «Севлюш» Виноградів, ФК «Вільхівкці» та ФК «Зірка» Брід.

Команди були розбиті на дві підгрупи. До першої підгрупи увійшли команди: «Бужора» Іршава, «Ком’яти» і «ЕКО» Ужгород до другої: ФК «Севлюш» Виноградів, ФК «Вільхівці» та «Зірка» Брід.

Переможцем у першій підгрупі стала команда з рідного села Мудри ФК «Ком’яти», а другій підгрупі перемогла команда «Севлюш» Виноградів.

Отже, у фіналі зустрілись «Ком’яти» і «Севлюш» Виноградів. Основний час гри закінчився з результатом 0:0, в серії пенальті кращими були «Виноградівці», які перемогли з рахунком 3:1. В боротьбі за бронзові нагороди вели боротьбу ФК «Бужора» та ФК «Вільхівці» з рахунком 3:2 перемогла команда «Вільхівців».

Отже, першим переможцем турніру стала команда «Севлюш» Виноградів, на другому місці команда ФК «Ком’яти», треті – ФК «Вільхівці».

Команда переможець «Севлюш» Виноградів нагороджена пам’ятним кубком, а її гравці пам’ятними медалями. Срібними нагородами були нагороджені гравці ФК «Ком’яти», бронзові нагороди вручені гравцям команди ФК «Вільхівці».

Всі інші гравці були нагороджені пам’ятними медалями.

Про це повідомляє Іршавська міська рада.