33634
13:56 19.112021

«Минай» прийме «Інгулець» (Петрове)

Спорт 31018

У неділю, 21 листопада, закарпатська команда проведе надзвичайно важливий домашній поєдинок. Вдома прийматимемо «Інгулець». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 14-й годині.

Для закарпатської команди це буде дуже важливий поєдинок. Особливо після прикрої поразки вдома «Маріуполю». «Минайцям» потрібні очки і у цьому поєдинку вони будуть грати виключно на перемогу. Як власне і «Інгулець», який теж поки в чемпіонаті не на тому місці, на якому планував.

Матч обіцяє бути досить важким. «Інгулець», як ми вже казали, теж в кінці турнірної таблиці – у них 14 сходинка і всього на 1 очко випереджає «Минай». І для нас, і для них – це буде битва за 6 очок. Наразі в «Інгульця» на 1 перемогу більше, ніж у нас, але і поразок більше.

Та і на виїзді команда грає не надто добре, хоч і здобула одного разу перемогу – в грі зі «Львовом». А в інших 5 матчах лише 1 нічия і 4 поразки.

Звісно, наш суперник захоче змінити цю статистику і загалом турнірне становище. У цього клубу завжди були амбіції і вони не проти їх втілити у життя.

Тим більше, попередні ігри з «Інгульцем», а їх було чимало, доводять – без бою ніхто з поля не піде. Тільки на офіційному рівні ми 5 разів зустрічалися – двічі в Першій лізі, двічі в УПЛ, один раз в Кубку України. Що цікаво, 4 матчі закінчилися з рахунком 1:1 (в одному ми перемогли в серії пенальті, тому що це був чвертьфінал Кубку України) і лише одна гра закінчилася 0:1 на користь команди з Петрового. Ця гра, між іншим, була в Ужгороді, на стадіоні «Авангард». Але грай ми в рівних складах тоді (вилучення нашого захисника ще в першому таймі), може було б знову 1:1…

До речі, ця гра буде особливою для Олега Синьогуба та Андрія Семенка, які у закарпатську команду перейшли якраз з «Інгульця» і дуже добре знають колектив Сергія Лавриненка.

На жаль, у «минайців» відразу 4 футболісти не зможуть грати через дискваліфікацію – Данило Книш, Рустам Ахмедзаде, Ельдар Кулієв та Міслав Матіч. В «Інгульця» не зіграє Михайло Шишка, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах