ko.net.ua

Завтра відбудеться поєдинок між «Минаєм» та «Колосом»

24 листопада закарпатська команда проведе третій поспіль важливий домашній поєдинок. У гості завітає ковалівський «Колос». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 14.00.

На жаль, поки листопадове домашнє турне не складається для нас успішно. З двох ігор, де «Минай» планував взяти максимум очок, здобув лише 1 заліковий пункт.

Тому, звісно, в поєдинку з «Колосом», наша команда буде грати виключно на 3 очки. Хоч і зробити це буде складно. Ковалівський клуб на сьогодні займає не ту позицію, якої прагнув перед початком сезону. Нагадаємо, що «Колос» ще в 2021 році виступав в єврокубках, проте не надто вдало – не пробилися у груповий раунд Ліги конференцій. До речі, саме через це поєдинок з «Минаєм» перенесли, адже ми мали грати з ковалівцями ще 8-9 серпня.

Та і місце в турнірній таблиці не відповідає амбіціям клуба з Київщини. У команди 14 очок в 14 матчах. Вони програли 8 матчів і лише у 6 взяли очки. Що цікаво, половину своїх перемог команда взяла якраз на виїзді. В тому числі, і в останньому матчі – це було в Чернігові у грі з «Десною».

Ця зустріч з «Колосом» для закарпатського клуба буде вже 3-ою в історії. І в обох попередніх матчах була зафіксована нічия. В Ужгороді на «Авангарді» команди зіграли 0:0, в Ковалівці – 2:2. Що цікаво, у воротах нашого суперника тоді відзначився нинішній футболіст «Колосу» – Анатолій Нурієв.

До речі, цього футболіста на Закарпатті особливо чекають. Зрештою, Нурієв – легенда «Минаю». З цим гравцем пов’язані всі попередні успіхи клубу на професійному рівні. Також, він залишається кращим бомбардиром «Минаю» в історії – він забивав у ворота наших суперників 38 голів.

Також наші вболівальники будуть раді бачити і ще одного екс-«минайця», який наразі грає у Ковалівці – Тараса Саківа. Для обох футболістів це буде особливий матч. Як і для нашого Євгена Селезньова, для якого «Колос» попередній клуб.

Що стосується футболістів, які точно не зіграють в цьому матчі, так це Максименко та Сілва Насціменто з «Колосу», а у «минайців» – це Месхі, якого вилучили у попередній грі. Проте зможуть повернутися на футбольне поле відразу 4 основних гравців: Ахмедзаде, для якого «Колос» теж колишній клуб, Книш, Кулієв та Матіч, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».