33795
14:15 30.112021

В.о. головного тренера ФК «Ужгород» Богдан Блавацький: «Могли повернутися додому й з трьома очками»

Спорт 3919

Виконувач обов’язків головного тренера «Ужгорода» Богдан Блавацький прокоментував нічию у матчі 20-го туру Першої ліги України з футболу на виїзді проти «ВПК-Агро» (1:1) .

«Думаю, рахунок справедливий. Нічийна гра, яка тримала в напрузі всіх глядачів. Перший тайм ми, звичайно, провалили. Все таки дався взнаки важкий переїзд у 1200 км. Ми були мляві, мало комбінували, пропустили вчергове зі стандарту. У другому таймі вже виглядало все по-іншому. Ми внесли корективи, зробивши заміни. Був момент, коли ми мали очевидну перевагу, але потім заміну зробив тренер «ВПК-Агро», за рахунок цього суперник освіжив гру і перехопив вже ініціативу», – зазначив наставник «Ужгорода».

«Ми терпіли. Завдання було не програти, бо відпустили б відразу конкурента на більшу відстань. Звичайно, шкода, що Василь Пиняшко наприкінці гри не забив стовідсотковий момент. Могли повернутися додому й з трьома очками», – розповів Богдан Блавацький.

«Ми зупинили наше падіння у турнірній таблиці, зважаючи на наш провальний старт. Якби склалися всі пазли, ми могли б мати зараз ще на 4-5 очок більше. Якщо давати оцінку нашому виступу у чемпіонаті, то це 3 з двома мінусами, тому що ми все одно внизу турнірної таблиці. Завдання відбитися від дна ми виконали, але що робити далі взимку — побачимо. Обов’язково треба робити досить потужну селекцію і готуватися до весняної частини чемпіонату. Будемо боротися за збереження прописки, думаю, шанси є», – цитує наставника закарпатської команди офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах