ko.net.ua

Капітан «Минаю» перейшов в угорський «Гонвед»

Півзахисник Олександр Петрусенко більше не гравець «Минаю». 11 січня він підписав контракт з клубом Вищої ліги Угорщини – «Гонведом» з Будапешту.

Олександр пройшов медогляд та узгодив всі деталі з клубом. Найближчим часом він розпочне підготовку до відновлення сезону у своїй новій команді.

Перехід капітана та кращого гравця закарпатської команди цієї половини сезону за версією вболівальників у «Гонвед» – другий в історії «Минаю» повноцінний трансфер в закордонний клуб.

Щиро вітаємо Олександра із переходом в команду, яка 5 років тому вигравала чемпіонат Угорщини, а в 2020-му – Кубок цієї країни.

Зазначимо, що Олександр Петрусенко перейшов у «Минай» взимку 2021 року. За цей час він зіграв 29 матчів за закарпатську команду в УПЛ та Кубку України. Тільки в цьому сезоні його визнали кращим в Українській Прем’єр-лізі за підборами, виграними єдиноборствами знизу та підбираннями на чужій половині. Також 3 рази закарпатські вболівальники визнавали його кращим гравцем місяця, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».