ko.net.ua

Яскравий сезон легкоатлетів Тячівщини

27-29 вересня на стадіоні «Зірка» в м. Кропивницький (Кіровоград) пройшов Чемпіонат України серед команд ДЮСШ і СДЮШОФ з легкої атлетики серед юнаків 1999 р.н. та молодших спортсменів.

У змаганнях взяли участь і вихованці Тячівської ДЮСШ, які порадували тренерів гарними виступами. Зокрема, з бігу на 200 м с/п Тетяна Палінкаш завоювала «золото», вигравши у «срібної» призерки майже 100 м.

До речі, дівчина виграла і літній чемпіонат країни з бігу на 200 м с/п та 3000 м і була включена до складу збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи в м. Тбілісі, де спромоглася пробитися до фіналу і посіла восьме місце.

А ось на днях, 21-22 жовтня, Тетяна взяла участь у Чемпіонаті України з кросу в м. Біла Церква Київської області, де їй не було рівних з бігу на 4 кілометри, й вона була включена до складу збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи з кросу, який пройде в м. Чіоччіо (Італія) 11-12 грудня ц.р.

Хочеться відмітити також вихованця школи Андрія Гусара, який протягом року завоював дві бронзові нагороди і одну срібну в потрійному стрибку, включений до складу збірної команди України серед юніорів для участі в Чемпіонаті світу.

Готує спортсменів бригада тренерів – Віктор Михайлович Гусар та Віктор Вікторович Гусар.

В.Варга, директор

Тячівської ДЮСШ.