ko.net.ua

На Тячівщину завітали зірки українського футболу

У неділю, 22 травня, у смт Дубове відбувся благодійний поєдинок на підтримку Збройних сил України, у якому взяли участь місцеві футболісти та зірки української Прем’єр-ліги.

Фото: ФК «Минай»

Гра вийшла доволі рівною і тримала в напрузі від стартового до фінального свистка. У першій 45-хвилинці глядачі, які завітали на цей матч, стали свідками одного результативного удару. Завдав його гравець команди УПЛ Богдан Коваленко.

Після перерви суперники додали в нападі й результативних атак побільшало. На 53-й хв. Михайло Кополовець подвоїв перевагу гостей, однак через дві хвилини різниця в рахунку знову стала мінімальною: у складі господарів відзначився Іван Максимчук. На 65-й Михайло Кополовець оформив дубль і перевага гостей вдруге сягнула двох м’ячів. За шість хвилин до завершення основного часу зустрічі дубівчани забили ще один гол (відзначився Дмитро Бережник), але сил, щоб відігратися, у них не залишилося.

Фінальний свисток зафіксував перемогу команди зірок української Прем’єр-ліги з рахунком 2:3. Та результат у подібних іграх не основний фактор. Зазначимо, що того дня вдалося зібрати понад 35 тисяч гривень.

Олег МИКИТА