ko.net.ua

У Мукачеві відбулися велозмагання. ФОТО

Сьогодні у парку «Перемоги» об 11.00 пройшло спортивне дійство «Moutain Bike».

Участь у них взяли діти віком від 10 до 15 років. Таким чином змагання було поділено на дві вікові категорії: юнаки ( 10 -12 років) та юнори ( 12-15), а також випробування були розділені між дівчатами та хлопцями. Зауважимо, що дівчат було лише двоє, а за словами організаторів всього у «Moutain Bike» зареєструвалося 18 любителів велоспорту.

Для «Карпатського об’єктиву» спортсмен та один із організаторів та тренерів вело-школи у Мукачеві Василь Морозов розповів, що серед учасників заходу були представники різних міст краю. А саме хлопці з Ужгорода, Мукачева, Сваляви та Хуста.

«Таким чином перемогу у найстаршій категорії здобув вихованець Ужгородської велошколи Тодер Іван ( тренер Мельник В.М ). Друге місце посів Диба Юрій ( тренер Мельник В.М. ), а третю сходинку зайняв Торія Дмитро ( тренер Морозов В.Г).

У молодшій категорії перше і третє місце здобули представники із Сваляви. Друге місце вихованець Мукачівської велошколи Радзінський Михайло (тренер Морозов В.Г. ).

Серед дівчат першою була Альохіна Валерія з Мукачева, друге місце посіла Логачова Катерина», – зазначив Вася Морозов спортсмен та один із організаторів спортивного заходу.

Зазначимо, що це перші змагання в крос кантрі, які пройшли виключно між вихованцями ДЮСШ зі всієї Закарпатської області, за підтримки КОДЮСШ “Спартак” та ГО “Молодіжні ініціативи Закарпаття”.

Іванна Бондарук