35345
13:09 30.062022

В Ужгороді вшанували пам'ять видатного футболіста та дитячо-юнацького тренера

Спорт 4907

28–29 червня на ужгородському стадіоні «Авангард» тривав VII турнір з мініфутболу серед гравців 2013 р.н. та молодших пам’яті відомого закарпатського футболіста та тренера Володимира Пінковського (9.11.1945 – 9.02.2014).

На турнір заявилися 13 закарпатських колективів. Грали команди за коловою системою в підгрупах. За підсумками чималої кількості ігор були сформовані фінальні групи, в яких і розгорнулася основна боротьба за нагороди.

Протягом двох днів на полі стадіону «Авангард» відбулося багато видовищних протистоянь. Хоч юні футболісти великою майстерністю поки похизуватися не можуть, та їх жага до перемоги нівелювала всі недоліки. Матчі були емоційними, як це часто буває у дитячому футболі. На обличчях юних гравців були то емоції щастя (коли їх команда перемагала), то смуток (коли не вдавалося досягти бажаного результату).

У підсумку кращою командою VII турніру з мініфутболу пам’яті Володимира Пінковського став FSG (тренер – Володимир Мухлинін). Ужгородський колектив демонстрував злагоджену гру та стабільні результати й цілком заслужено піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Срібні медалі вдалося вибороти свалявському «Сузір’ю» (тренер – Мирон Гулович). А бронзові нагороди отримали представники ужгородської СДЮСШОР (тренер – В’ячеслав Пінковський).

Також були визначені кращі в номінаціях:

воротар – Дмитро Костик (FSG),

– захисник – Олександр Бойчук (СДЮСШОР),

– півзахисник – Дмитро Микита («Сузір’я»),

– нападник – Михайло Коваль (СДЮСШОР),

– гравець – Тимофій Пугачов (FSG),

– бомбардир – Микита Попович («Сузір’я»).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах