ko.net.ua

Благодійний забіг на підтримку героїв ЗСУ провели в Ужгороді

Сьогодні зранку в місті над Ужем провели благодійний забіг та аукціон на підтримку наших військових. На старт вийшли близько двох сотень учасників. Серед них, як мешканці міста так і гості з інших країн. зокрема Польщі, Словаччини та Чехії.

Учасники забігу мали змогу обрати мале або велике коло, тобто дистанції у 2,2 км чи 6 км. Стартували на площі Театральній, де також відбулася невелика розминка та розігрів під гарну українську музику. Головний меседж івенту оголосив ведучий: «ні переможців ні переможених, адже всіх об’єднує єдина мета – це перемога України».

Благодійний забіг та аукціон «I’m Ukrainian» організовували ГО «Ir-Run Club» за підтримки Закарпатської ОВА та Ужгородської міської ради. За даними Закарпатської ОВА учасники забігу зібрали понад 110 000 грн, які мають передати на потреби Збройних Сил України.

Водночас у межах акції «I’m Ukrainian» триває й онлайн-аукціон до якого може долучитись кожен. Серед лотів. Які можна придбати: футболка з автографом Президента Володимира Зеленського, картини, марки, ювілейні монети, медалі та багато іншого. Усі зібрані кошти також спрямують на підтримку українських військових.

Руслан ФАТУЛА,

Відео Дмитро МИСЬ