35767
18:33 8.082022

На Закарпатті відбулися змагання з водного поло

Спорт 7976

Наприкінці минулого тижня, 5–7 серпня, у с. Оріховиця, що на Ужгородщині, відбувся благодійний турнір пам’яті загиблого воїна та державного тренера з водного поло Віталія Лісуна.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Віталій Лісун прийняв рішення боронити нашу державу. «Не чекаючи повістки, він добровільно пішов до військкомату і вступив до лав Збройних Сил України, аби захищати Батьківщину від російського ворога. Проходив військові навчання спершу закордоном, а потім відправився на передову, де виконував бойові завдання.

Віталій Лісун – державний тренер України, суддя національної категорії з водного поло. Протягом багатьох років працював секретарем федерації водного поло України. У складі ВК «Динамо» (Київ) був чемпіоном України», – розповіли у Федерації водного поло України.

Щодо самих змагань, то вони вийшли видовищними та цікавими. На територію рекреаційного комплексу «Шамбала» завітали команди із чотирьох міст України: Дніпра, Харкова, Львова та Ужгорода.

Учасники викладалися на повну: кожен прагнув найвищого результату. Багато протистоянь були сповнені інтриги і до кінця не було розуміння хто ж стане переможцем. Глядачі мали змогу насолодитися яскравими голами на будь-який смак: як з близької відстані, так і з далекої.

За підсумками триденних ватерпольних баталій переможцем турніру стала команда ХПІ (Дніпро). Друге місце посів «УжНУ» (Ужгород), а третє – львівське «Акватіко». На четвертій позиції фінішувало ужгородське «Динамо», а на п’ятій – львівське «Динамо».

Додамо, що всі зібрані кошти передали сім’ї загиблого, дружині та сину.

Підготував Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах