35820
15:01 15.082022

«Минай» спочатку здобув переконливу перемогу, а потім зазнав розгромної поразки

Спорт 2428

Підготовка закарпатської команди до сезону 2022/23 виходить на фінішну пряму. Наразі тривають останні дні підготовчих зборів.

Фото ФК «Минай»

У це міжсезоння минайці провели чимало спарингів (суперники в нашої команди були різні: як аматорські колективи, так і професійні команди різних ліг). Тільки минулого тижня колектив Володимира Шарана зіграв дві контрольні ігри. 10 серпня «Минай» протистояв чемпіону Закарпаття і майбутньому учаснику Другої ліги України – ФК «Хуст», а 13 серпня зустрічався з однією із найсильніших команд української Прем’єр-ліги – полтавською «Ворсклою».

У матчі з хустянами, який відбувався на середнянському стадіоні, минайці володіли територіальною перевагою. Підопічні Володимира Шарана більше контролювали м’яч і частіше створювали гольові моменти. Тривалий час представникам УПЛ не вдавалося увігнати м’яч у сітку воріт суперника і тільки наприкінці першого тайму реалізація в досвідченої команди покращилася.

На 45-й хв. результативним ударом зі 11-метрової позначки Руслан Паламар вивів минайців уперед, а в компенсований арбітром час Ігор Гончар подвоїв перевагу своєї команди. У другій половині зустрічі головна футбольна команда Закарпаття забила ще двічі (точними ударами на 60-й і 84-й хвилинах відповідно відзначилися Іван Станкович та Єгор Твердохліб) й здобула переконливу перемогу з рахунком 4:0.

Через три дні після цього матчу «Минай» на ужгородському стадіоні «Авангард» зустрічався з полтавською «Ворсклою», яка вже набрала оптимальних кондицій і встигла провести дві офіційні ігри в єврокубках (на жаль, ті матчі успіхом не увінчалися й українці вилетіли з Ліги конференцій).

Якщо перша половина цього протистояння завершилася без забитих м’ячів, то після перерви глядачі побачили шість результативних атак, п’ять з яких були на ворота минайців.

У складі «Ворскли» точними ударами відзначилися Денис Олійник (60, пен.), Марлісон (65), Данило Кравчук (74) та Юрій Козиренко (85). Ще одне взяття воріт відбулося завдяки автоголу від гравця «Минаю» (67). А в складі закарпатської команди єдиний гол на свій рахунок записав Юрій Кравчук (80).

Сподіватимемося, що минайці зроблять правильні висновки з цієї гри, внесуть необхідні корективи і до початку нового сезону підійдуть у хорошій формі.

Зазначимо, що старт української Прем’єр-ліги сезону 2022/23 запланований на 23 серпня. У рамках 1 туру представник Закарпаття прийматиме ФК «Львів».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах