35959
09:45 30.082022

«Олександрія» – «Минай»: драматична кінцівка на користь суперника

Спорт 4385

29 серпня на столичному НСК «Олімпійський» відбувся матч 2-го туру української Прем’єр-ліги з футболу між «Олександрією» з Кіровоградщини та «Минаєм», який представляє Закарпаття.

Фото ФК «Олександрія»

Наш ФК був рішуче налаштований дати бій супернику й розпочати сезон з позитивного результату. Найбільше, напевно, був мотивований головний тренер минайців – Володимир Шаран, який тривалий час очолював «Олександрію» і досягав з нею чудових результатів.

Минайці добре розпочали цю гру і в першій половині першого тайму створили дві гольові нагоди. На 12-й хв. Єгор Твердохліб прострілив у центр штрафного майданчика, звідки по воротах пробив Олег Вишневський, однак Олег Білик з цим ударом упорався. Минуло 9 хвилин, і в 77-го номера «Минаю» виник ще один гольовий епізод: закарпатець завдавав удару з хорошої позиції, але знову на заваді став голкіпер.

Не використавши свої небезпечні моменти, на 23-й хв. гості пропустили: Максим Третьяков зумів обробити м’яч у межах карного майданчика і пробив точно в кут воріт. До свистка на перерву рахунок на табло залишився незмінним (1:0).

У другому таймі активнішими виявилися підопічні Юрія Гури. Саме олександрійці були ближчими до другого взяття воріт, ніж минайці до першого. Однак тривалий час увігнати м’яч у сітку воріт не вдавалося ні одним, ні другим.

Минав час, і дедалі більше здавалося, що матч так і завершиться за рахунку 1:0. Але на останній хвилині основного часу зустрічі гості несподівано відігралися: кіпер «Олександрії» невдало зіграв на виході, а Данило Голуб уміло скористався цією помилкою і переправив м’яч у ворота (1:1).

На жаль, радість закарпатців швидко припинилася, оскільки через дві хвилини Андрій Цуріков потужним точним ударом з-за меж штрафного майданчика приніс «Олександрії» перемогу (2:1).

У цьому матчі «Минай» продемонстрував непогану гру, та здобути прийнятний результат не вдалося. Будемо сподіватися, що свої перші очки команда Володимира Шарана здобуде вже в третьому турі. 5 вересня минайці на своєму полі прийматимуть ковалівський «Колос», котрий розпочав чемпіонат із двох «сухих» перемог.

«Олександрія» – «Минай» – 2:1 (1:0)

Голи: Максим Третьяков 23, Андрій Цуріков 93 – Данило Голуб 90.

«Олександрія»: Олег Білик, Владислав Бабогло, Владислав Калітвінцев (Олег Кожушко 92), Максим Третьяков (Артем Шулянський 73), Денис Мірошніченко, Вікентій Волошин (Артур Авагімян 46), Богдан Білошевський, Олександр Демченко, Андрій Цуріков, Сергій Рибалка (Кирило Дришлюк 77), Богдан Кобзар (Сергій Гринь 77).

Головний тренер – Юрій Гура.

«Минай»: Олександр Бандура, Вадим Вітенчук, Олег Горін Ігор Гончар (Руслан Паламар 84), Дмитро Касімов (Назарій Воробчак 64), Ельдар Кулієв, Єгор Твердохліб (Данило Колесник 84), Іван Трубочкін (Валерій Рогозинський 68), Олексій Хахльов (Данило Голуб 68), Олег Вишневський, Дмитро Нємчанінов.

Головний тренер – Володимир Шаран.

Результати інших матчів 2-го туру:

«Львів» – «Зоря» (Луганськ) – 2:3,

«Ворскла» (Полтава) – «Верес» (Рівне) – 1:2,

«Металіст 1925» (Харків) – «Чорноморець» (Одеса) – 0:0,

«Колос» (Ковалівка) – «Рух» (Львів) – 2:0,

«Шахтар» (Донецьк) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:0,

«Динамо» (Київ) – «Дніпро-1» – 0:3,

«Металіст» (Харків) – «Інгулець» (Петрове) – 1:1.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини