36042
12:24 9.092022

Футболісти-ветерани змагалися за Кубок міського голови Ужгорода

Спорт 5784

У четвер, 8 вересня, на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» відбувся VII футбольний турнір «Кубок міського голови Ужгорода». Захід приурочений до Дня міста та Дня фізичної культури і спорту України.

Цьогоріч за трофей боролися ветеранські збірні команди Ужгорода та Ужгородського району. Перших очолив Юрій Свистак, других – Іван Ковач.

Учасники жваво розпочали зустріч і в стартовій 15-хвилинці обмінялися результативними ударами. На 6-й хв. Іван Криса вивів містян уперед, а на 14-й хв. Василь Канюк відновив рівновагу (1:1). А ось у другій половині першого тайму забитих м’ячів не було й команди пішли на перерву за нічийного результату.

Другий тайм проходив у доволі рівній боротьбі. Час від часу команди створювали небезпечні моменти, та з реалізацією були проблеми. Вдруге забити так нікому й не вдалося, тож переможця довелося визначати в серії післяматчевих пенальті.

Краще 11-метрові удари виконувала збірна команда Ужгородського району. Їм удалося завдати чотиири точні удари, на що суперник зумів відповісти трьома влучними «пострілами». Отож саме районний колектив став переможцем Кубка міського голови Ужгорода 2022.

Також відзначили кращих у номінаціях:

воротар – Олег Маркович (збірна команда Ужгорода),

захисник – Віктор Роман (збірна команда Ужгородського району),

півзахисник – Михайло Ловска (збірна команда Ужгорода),

Кращий нападник – Василь Канюк (збірна команда Ужгородського району).

Окрім цього відмітили наймолодшого (Микола Коціпак, збірна команда Ужгородського району) та найстаршого (Йосип Микуланинець, збірна команда Ужгорода) гравців матчу.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах