36346
10:40 15.102022

Футбольний турнір до Дня захисників та захисниць

Спорт 2424

Мініфутбольний турнір серед команд мікрорайонів міста до Дня захисників і захисниць України відбувся учора в Ужгороді на штучному майданчику стадіону «Автомобіліст». У змаганнях узяли участь 9 команд – All cash», «Пікниця», «Paradise», «Екстрім», «Проспект-Junior», «Афганець», «Orbitta», «Тельмана», «Минайська».

Спочатку на груповому етапі, а згодом переможці груп та краща друга команда зійшлися в півфіналі. Переможців визначали у завершальних поєдинках.

У напруженій та емоційній боротьбі «бронзу» виборола команда «Афганець», на другому місці – «Проспект-junior», а тріумфували сьогодні, до речі, вперше, футболісти команди «Orbitta».

Привітав переможців та учасників турніру із усіма сьогоднішніми святами – Покровою, Днем козацтва, річницею УПА та власне Днем захисників і захисниць України головний спеціаліст відділу молоді та спорту Ужгородської міської ради Петро Милян. Також він нагородив грамотою арбітра турніру Андрія Медвідя та кращих у номінаціях гравців. Ними стали спортсмени команди «Orbitta»:

«Кращий воротар» – Станіслав Скворцов;

«Кращий гравець» – Йосип Пайдич;

«Кращий бомбардир» – Петро Хованець.

Організатор змагань – управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця – Ольга Василиндра).

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах