36416
09:44 21.102022

У Великих Берегах на Берегівщині ростять «сильних, вільних та незалежних» дітей

Спорт 4229

Саме під таким гаслом тут відбувся фізкультурно-оздоровчий захід, організований Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” (керівник Сергій Головченко) спільно з Берегівською РВА (голова Віталій Матій) та Великоберезька ЗОШ (директор Тихомир Гейці).

У події взяли участь близько 600 дітей різних вікових категорій з 5 навчальних закладів, що діють на території ОТГ. Учні змагалися в різних локаціях: перетягування канату, підтягування на перекладині, гирьові вправи, бадмінтон, настільний теніс, вправи зі скакалкою та жонглювання з м’ячем, пауерліфтинг, футбол. Родзинкою заходу став 1,5-кілометровий патріотичний забіг усіх учасників, який організатори мають намір переформатувати у традиційний. Про це повідомив у вітальному слові Тихомир Гейці, який днями отримав високе завання “Заслужений працівник освіти”.

Тепло здоровив присутніх і заступник голови Берегівської ОВА Іштван Локіта. Він бажав усім вагомих спортивних досягнень, мирного неба й удачі. До слів посадовця приєдналися начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту ОТГ Жанна Білкей, командир підрозділу добровільної територіальної оборони ОТГ Юрій Дувалко та Сергій Головченко. Останній щиро дякував господарям, що приютили їх і надали можливість плідно продовжувати фізкультурно-оздоровчу роботу на теренах Закарпаття.

А розпочався захід виконанням Державного гімну України та хвилиною мовчання на знак пам’яті про загиблих захисників Вітчизни. Усім його учасникам вручили “солодкі” подарунки, капітанам команд – пам’ятні сувеніри, а переможцям – медалі.

“Подібні зустрічі надзвичайно корисні й потрібні,- виокремив у розмові з кореспондентом Карпатського об’єктиву чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу, перспективний 28-річний Артем Пантєлєєв.- У ході змагань діти відчувають себе частинкою незалежної і вільної України, готуються в будь-яку мить стати на її захист.”

Микола Горват

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах