36492
17:05 27.102022

У Берегові визначили призерів серед 45-річних футболістів «Колоса»

Спорт 5046

Відрадно, що на відміну від попередніх поєдинків серед гравців віком за 60, тепер на майданчик виходила й команда Закарпаття.

У боротьбі за 2-3 місця між собою зустрілися спортсмени Ужгородщини та Львівщини. Гості виявилися більш технічними і зіграними, частіше атакували, вміло застосовуючи двоходівки, з допомогою яких і вирвали перемогу з солідною перевагою – 6:2. У наших відзначилися Михайло Станинець та Руслан Білошицький. Закарпатці поступилися суперникам з Одеси і в першому матчі, теж пропустивши у свої ворота 6 м’ячів, на які зуміли відповісти лише одним – 1:6. Здобути одну-єдину перемогу вдалося тільки в зустрічі із представниками Київської області – 3:2. Тут двічі відзначився Мирослав Бундаш і один раз вцілив у рамку Василь Зубанич.

У підсумку наші спортсмени задовільнилися третім місцем серед чотирьох команд. “Золото” дісталося одеситам, а “срібло” виборола команда селища Шкло Львівської області.

Серед наших гравців можна відмітити відмінну гру кіпера Сергія Таргонського, який не раз рятував команду від вірного гола, та нападника Олега Яворіва, знайомого вболовільникам за виступи в “Закарпатті” та берегівському “Берегвідейку”.

“Прикро бачити, як господарі стадіону “Дружба” запустили цей об’єкт,- поділився в перерві між матчами з Карпатським об’єктивом Олег Яворів.- Видно, що зараз тут бракує таких ентузіастів, як Габор Омбоді, за координації якого зелені газони утримувалися в ідеальному стані”

Цілком справедливі слова.

Микола Горват

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах