36544
13:46 31.102022

Хороші показники закарпатських легкоатлетів на престижних змаганнях

Спорт 6085

29–30 жовтня в Ужгороді (локація – Боздоський парк) відбувся чемпіонат України з кросу серед спортсменів різних вікових груп.

До Ужгорода завітали потужні легкоатлети з усіх регіонів України. Загалом протягом двох днів на старт виходили більше 250 спортсменів. Всеукраїнські змагання з кросу відбулися в обласному центрі Закарпаття вже втретє. Учасники завжди відзначають хороший рівень створених умов.

Закарпатські легкоатлети на домашніх стартах продемонстрували доволі хороші результати. Четверо наших спортсменів в індивідуальних змаганнях були близькими до медалей. Даниїл Дуб (крос, 6 км), Ростислав Матьковський (крос, 2 км) та Маріана Росул (крос, 1 км) фінішували на четвертих позиціях, а Глєб Гайович (крос, 2 км) – на п’ятій. А ось у командних змаганнях Закарпаття таки вибороло медаль. У змішаній естафеті (4 х 1 км) Маріана Росул, Ростислав Матьковський, Марина Губаль і Андрій Годьмаш посіли високе третє місце.

Додамо, що за підсумком чемпіонату України з кросу були обрані спортсмени, які представлятимуть нашу країну на чемпіонаті Європи, котрий відбудеться у грудні в Турині (Італія).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах