36654
11:06 8.112022

Відомий новий чемпіон Берегівського району з футболу

Спорт 4185

Крапки над “і” розставила фінальна гра на виноградівському стадіоні “Пластмасовик”, де силами помірялися оноківська “Зірка” та ФК “Велика Бийгань” з Берегівщини.

З перших хвилин матчу ініціативою заволоділи потенційні господарі, які раз-у-раз накочували хвилі небезпечних атак на ворота суперника. Берегівчани намагалися стримати “навалу” і діяти на контратаках. Але “загальмувати” оноківців не змогли і вже на 11 хвилині Юрій Якулинець відкриває рахунок – 1:0, а через 10 хвилин подвоює його – 2:0. Проте, не минає і 60 секунд, як Чобо Бара скорочує розрив – 2:1. Гра вирівнялася. Однак рівновага тривала не довго. На 33 хвилині вже Сергій Яцкулинець змушує кіпера великобийганьців знову виймати м’яча з сітки воріт – 3:1. Берегівчани почали “підсідати” фізично, чим і скористалися футболісти “Зірки”, довівши результат до розгромного. Спочатку красень-гол забиває Василь Феделеш, а відтак крапку над “і” ставить Михайло Брич – 5:1.

Після матчу нового чемпіона тепло вітав голова федерації футболу Берегіського району Олександр Чегіль, він же вручив переможцю почесний Кубок та “золоті” медалі. “Срібло” дісталося великобийганьцям.

“Усі виручені від проведення першості кошти в сумі 36 тисяч гривень перерахували на потреби Мукачівської окремої 128-ї штурмової бригади,”- повідомив “Карпатському об’єктиву” керівник.

Микола ГОРВАТ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах