37069
09:40 26.122022

Юна закарпатка виборола медалі і звання «майстер спорту» на юнацькому та дорослому чемпіонатах України з тенісу

Спорт 3021

Щасливим для вихованки відділення тенісу КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міськради» Дарини Глібчук став виступ на чемпіонаті України серед юнаків і дівчат до 14 років, який відбувся 13-18 грудня на кортах нового, суперсучасного спортивного комплексу «Leoland» у м. Львові.

Одразу два фінали з участю Дарини відбулися на цих змаганнях. У першому, парному, перемога і звання чемпіонки України. А потім, в одиночному розряді, Дарина у впертій і видовищній боротьбі, поступилася господарці кортів Поліні Кузнєцовій і стала срібною призеркою турніру.

Але ще більш вагомий результат очікував на юну тячівку у чемпіонаті України, вже серед дорослих, який розпочався одразу після закінчення юнацького. В одиночному розряді 14-літня вихованка Тячівської ДЮСШ почала з кваліфікації і зупинилася тільки в 1/4 фіналу. В парному ж розряді, знову разом з львів‘янкою П. Кузнєцовою, Дарина дісталася фіналу і стала срібним призером чемпіонату України з тенісу серед дорослих! І, найголовніше, цим результатом Дарина Глібчук виконала норматив Єдиної спортивної класифікації України, який дозволяє присвоєння їй звання “майстер спорту України”!

“Золото”, два “срібла” і звання “майстер спорту” юної тячівки на чемпіонатах України – це блискучий успіх і ще один вагомий внесок в славну історію Тячівської ДЮСШ і загалом спорту цього закарпатського міста

В.Павлишинець, ст. тренер відділення тенісу КПНЗ “ДЮСШ Тячівської міської ради”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах