37079
18:35 26.122022

Визначили переможців і призерів новорічного футбольного турнірі серед мікрорайонів Ужгорода

Спорт 6065

26 грудня у СК «Юність» відбувся підсумковий новорічний турнір із футболу серед команд мікрорайонів Ужгорода.

Протягом 2022 року на різних майданчиках міста відбулося 12 футбольних турнірів з-поміж мікрорайонів Ужгорода. Учасниками змагань стали понад 20 команд. За підсумками всіх зіграних матчів організатори виокремили чотири кращі колективи, які цього тижня зійшлися у так званому «Фіналі чотирьох», аби визначити найсильнішого.

У першому півфіналі зустрілися «Paradise» та «Проспект-Junior». Гра була цікавою та непередбачуваною. Майбутній тріумфатор турніру зумів провести дві результативні атаки, на що суперник відповів тільки одним забитим м’ячем (2:1).

В іншій грі 1/2 фіналу «Тельмана» протистояла «Пікниці». Гравці команди «Тельмана» значно переважали своїх суперників і цілком закономірно здобули перемогу. Фінальний свисток зафіксував рахунок 3:0.

Гра за третє місце, в якій зійшлися «Проспект-Junior» і «Пікниця», вийшла найрезультативнішою. «Проспект-Junior» тричі по ходу зустрічі вів у рахунку, але суперник щоразу відігравався. Таким чином переможця протистояння довелося визначати в серії післяматчевих пенальті. Краще з ударами з «позначки» виходило в «Проспекта-Junior», який з рахунком 2:1 (по пен.) святкував перемогу.

Зазвичай фінальні матчі проходять в інтригуючій боротьбі, а ім’я переможця стає відоме тільки наприкінці двобою, та цього разу все було по-іншому. «Paradise» надійно діяв у захисті й потужно в нападі, завдяки чому не дав команді «Тельмана» жодного шансу на успіх. Провівши по дві результативні атаки в кожному з таймів, «Paradise» здобув розгромну перемогу з рахунком 4:0 і став володарем бажаного трофею.

На церемонії нагородження всі чотири команди (1. «Paradise», 2. «Тельмана», 3. «Проспект-Junior», 4. «Пікниця») отримали кубки і дипломи, а футболісти – грамоти, медалі та подарунки. Окрім цього, індивідуальні відзнаки отримали кращі гравці турніру: Максим Попович («Paradise»), Мартин Фулайтер («Тельмана»), Станіслав Бойко («Проспект-Junior») і Андрій Коцан («Пікниця»).

Пропонуємо вашій увазі склад команди переможців («Paradise»): Максим Попович, Дмитро Кузнецов, Володимир Гудак, Юрій Продан, Олександр Башмарін, Олександр Кіш, Ілля Попович, Максим Бабич.

Наступного року згадані команди, а також колективи, які не увійшли до «Фіналу чотирьох», знову зійдуться на майданчиках міста, аби розіграти інші комплекти нагород.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ
18:25
Житель Рахова, судимий за крадіжку та розбій, тепер відповідатиме перед судом і за торгівлю наркотиками
18:07
Закарпатські поліцейські зафіксували 37 водіїв, які розмовляли по телефону за кермом
17:52
Мукачівські школярі відправлять 11 дронів на ЗСУ
17:41
$8000 за можливість незаконно потрапити до Румунії – підозрюваному переправнику з Мукачева обрали запобіжний захід
17:40
Жіноча команда «Минаю» здолала потужних суперниць
17:28
Майже 200 витоків газу в 10 будинках виявили газовики під час проведення технічного обслуговування
17:11
У Мукачеві завершилася «Спортивна Шкільна ліга» з футболу серед юнаків
14:58
Закарпатська митниця: найчастіше порушення митних правил фіксуються через недекларування товарів громадянами
14:33
Нацгвардійці Закарпатті відзначили день пам'яті і перемоги над нацизмом
14:16
Всі новини