ko.net.ua

Визначили переможців і призерів новорічного футбольного турнірі серед мікрорайонів Ужгорода

26 грудня у СК «Юність» відбувся підсумковий новорічний турнір із футболу серед команд мікрорайонів Ужгорода.

Протягом 2022 року на різних майданчиках міста відбулося 12 футбольних турнірів з-поміж мікрорайонів Ужгорода. Учасниками змагань стали понад 20 команд. За підсумками всіх зіграних матчів організатори виокремили чотири кращі колективи, які цього тижня зійшлися у так званому «Фіналі чотирьох», аби визначити найсильнішого.

У першому півфіналі зустрілися «Paradise» та «Проспект-Junior». Гра була цікавою та непередбачуваною. Майбутній тріумфатор турніру зумів провести дві результативні атаки, на що суперник відповів тільки одним забитим м’ячем (2:1).

В іншій грі 1/2 фіналу «Тельмана» протистояла «Пікниці». Гравці команди «Тельмана» значно переважали своїх суперників і цілком закономірно здобули перемогу. Фінальний свисток зафіксував рахунок 3:0.

Гра за третє місце, в якій зійшлися «Проспект-Junior» і «Пікниця», вийшла найрезультативнішою. «Проспект-Junior» тричі по ходу зустрічі вів у рахунку, але суперник щоразу відігравався. Таким чином переможця протистояння довелося визначати в серії післяматчевих пенальті. Краще з ударами з «позначки» виходило в «Проспекта-Junior», який з рахунком 2:1 (по пен.) святкував перемогу.

Зазвичай фінальні матчі проходять в інтригуючій боротьбі, а ім’я переможця стає відоме тільки наприкінці двобою, та цього разу все було по-іншому. «Paradise» надійно діяв у захисті й потужно в нападі, завдяки чому не дав команді «Тельмана» жодного шансу на успіх. Провівши по дві результативні атаки в кожному з таймів, «Paradise» здобув розгромну перемогу з рахунком 4:0 і став володарем бажаного трофею.

На церемонії нагородження всі чотири команди (1. «Paradise», 2. «Тельмана», 3. «Проспект-Junior», 4. «Пікниця») отримали кубки і дипломи, а футболісти – грамоти, медалі та подарунки. Окрім цього, індивідуальні відзнаки отримали кращі гравці турніру: Максим Попович («Paradise»), Мартин Фулайтер («Тельмана»), Станіслав Бойко («Проспект-Junior») і Андрій Коцан («Пікниця»).

Пропонуємо вашій увазі склад команди переможців («Paradise»): Максим Попович, Дмитро Кузнецов, Володимир Гудак, Юрій Продан, Олександр Башмарін, Олександр Кіш, Ілля Попович, Максим Бабич.

Наступного року згадані команди, а також колективи, які не увійшли до «Фіналу чотирьох», знову зійдуться на майданчиках міста, аби розіграти інші комплекти нагород.

Олег МИКИТА