37176
15:25 13.012023

Мукачівць Олег Халілов став бронзовим призером чемпіонату Світу з греко-римської боротьби U-20

Спорт 4172

За два місяці мукачівць Олег Халілов здобув бронзу одразу на двох чемпіонатах — Європи, який відбувся в Італії та чемпіонаті Світу, що проходив в Болгарії.

Олег Халілов здобув бронзу на чемпіонатах Європи та Світу з греко-римської боротьби U-20!

??? Мукачівць Олег Халілов став бронзовим призером чемпіонату Світу з греко-римської боротьби U-20! ???? За два місяці, мукачівць Oleg Khalilov здобув бронзу одразу на двох чемпіонатах — Європи, який відбувся в Італії та чемпіонаті Світу, що проходив в Болгарії. Олег виступив у ваговій категорії 63 кілограми. Зараз хлопець готується до Чемпіонату України U-23, це будуть його дебютні дорослі змагання. Греко-римською боротьбою чемпіон займається з 4 років, знає яких висот хоче досягнути у цьому спорті. Мріє вибороти "золото" на Олімпійських Іграх, впевнено йде до цього. За досягнення у спорті борець нагороджений премією - 100 000 гривень від місцевої влади. Наша знімальна група була на тренуваннях спортсмена, бачила як готується хлопець до змагань і підготувала для вас коротеньке відео ?

Опубліковано Мукачівська міська рада Четвер, 12 січня 2023 р.

Олег виступив у ваговій категорії 63 кілограми. Зараз хлопець готується до Чемпіонату України U-23, це будуть його дебютні дорослі змагання. Греко-римською боротьбою чемпіон займається з 4 років, знає яких висот хоче досягнути у цьому спорті. Мріє вибороти “золото” на Олімпійських Іграх, впевнено йде до цього. За досягнення у спорті борець нагороджений премією – 100 000 гривень від місцевої влади.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах