37217
16:20 17.012023

У міській раді відбулася зустріч із керівниками спортивних федерацій Ужгорода

Спорт 3190

Співпрацю у 2023 році спортивних федерацій Ужгорода із управлінням у справах культури, молоді та спорту міської ради обговорили днями на нараді за участю заступника міського голови Василя Гомоная, начальниці управління у справах культури, молоді та спорту Алли Чернобук, представників федерацій.

На зустріч прийшли очільники федерацій боксу, гандболу, футболу, волейболу, плавання, тенісу, легкої та важкої атлетики, кікбоксингу, художньої гімнастики, велоспорту, шахів, шашок, спортивного орієнтування, водного поло, більярду, фехтування, шидокан карате, баскетболу, бойового самбо, тхеквондо, сумо.

Зазначалося, що 2022-ий був надзвичайно важким для країни, звісно, ж і для спорту також. Із початком збройної агресії росії проти України припинили проводити офіційні спортивні заходи, однак із часом вони відновилися. Значна кількість спортивних подій відбулася на Закарпатті, зокрема в Ужгороді – завдяки нашим захисникам наша область є тиловою, тому тут є можливість проводити змагання не тільки місцевого, а й всеукраїнського рівня. Попри всі труднощі, спортсмени Ужгорода торік продемонстрували високі результати на чемпіонатах України, Європи, світу.

На підтримку фізичної культури і спорту, незважаючи ні на що, вдається збільшувати фінансування, сказав Василь Гомонай. На цей рік також передбачили суттєві кошти – і на проведення різного рівня змагань, і на підтримку і заохочення спортсменів і тренерів. В умовах війни кожна спортивна перемога стає ще важливішою та ціннішою – наголосив Василь Васильович.

Алла Чернобук запевнила представників федерацій у підтримці із боку управління у справах культури, молоді та спорту, разом із тим підкреслила, що важливим є формування календарних планів змагань та завчасне інформування про проведення заходів, щоб управління могло забезпечити підтримку. Для покращення інформування ужгородців про діяльність федерацій, роботу тренерів, гуртків, запропонувала створити інтернет-ресурс, на якому б оприлюднювалася вся необхідна інформація. Наголосила на тому, що управління відкрите до пропозицій, адже мета спільна – працювати для покращення галузі спорту в Ужгороді.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах