37314
18:19 29.012023

В Ужгороді влаштували мініфутбольний турнір з нагоди Дня Соборності України

Спорт 6313

У суботу, 28 січня, на штучних майданчиках СК «Юність» відбувся турнір з мініфутболу з-поміж мікрорайонів Ужгорода, приурочений до Дня Соборності України.

Учасниками цього спортивного заходу стали сім команд. Їх за допомогою жеребу поділили на дві групи (в одній змагалися чотири колективи, в іншій – три). Грали команди за коловою системою, себто кожен з кожним. До наступного раунду змагань (1/2 фіналу) виходили по два кращі колективи.

Більшість матчів групового етапу вийшли результативними. Команди демонстрували атакувальний футбол і забили чимало ефектних м’ячів. Конкуренція на майданчику була високою, про що свідчили результати. Тільки два з дев’яти поєдинків завершилися з різницею в два м’ячі, в інших же протистояннях були зафіксовані мінімальні звитяги або ж нічиї.

Переможцем групи А стала «Орбіта» (в її активі 7 очок). З другої позиції кваліфікувався «Проспект-Junior», якому вдалося набрати 5 залікових балів. А з групи Б далі пройшли «Paradise» (6 пунктів) та «Екстрим» (3).

У рамках 1/2 фіналу «Paradise» зустрівся з «Проспектом-Junior». Основний час зустрічі проходив у завзятій боротьбі й завершився результативною нічиєю 2:2. У серії пенальті влучнішими були переможці групи Б (2:0). А в паралельному матчі цього раунду «Орбіта» здобула «суху» перемогу над «Екстримом» (фінальний свисток Андрія Медвідя зафіксував рахунок 2:0).

Далі відбувся поєдинок за третє місце, в якому зійшлися «Проспект-Junior» та «Екстрим». Останні володіли ігровою перевагою й доволі впевнено йшли до бажаного результату. У підсумку гра завершилася перемогою «Екстрима» з рахунком 1:3.

Фінальне протистояння між «Paradise» та «Орбітою» тримало в напрузі від стартового й до фінального свистка. Тривалий час у рахунку зберігався паритет і тільки наприкінці зустрічі гравці «Paradise» зуміли вийти вперед. А за кілька миттєвостей після цього забили вдруге й святкували перемогу з рахунком 2:0.

Отож переможцеммініфутбольного турніру серед мікрорайонів Ужгорода з нагоди Дня Соборності України став «Paradise». На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялася «Орбіта», а на третю – «Екстрим».

Команди-призери були нагороджені кубками та дипломами, а гравці – грамотами та медалями. Окрім цього були вручені пам’ятні статуетки кращим у номінаціях:

– воротар – Руслан Цуркан («Орбіта»),

– гравець – Юрій Заяць («Проспект-Junior»),

– бомбардир – Петро Хованець («Орбіта»).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах