37473
12:18 17.022023

В обласному центрі Закарпаття відбувся святковий турнір з шашок

Спорт 4185

Після тривалої перерви поновилося проведення шашкових турнірів. Святковий турнір з шашок-64 до Дня Святого Валентина відкрив спортивний сезон 2023 року.

Змагання відбулися 15 лютого у шахово-шашковому клубі СК «Юність». Учасниками турніру стали 12 найсильніших спортсменів, які після перерви були спраглі до гри та виявили особливу жагу до спортивної боротьби.

Змагання проходили за коловою системою, контроль часу передбачав 20 хвилин на партію обом учасникам. На старті виявилась певна розтренованість більшості спортсменів. І це – зрозуміло, адже доводилось набирати форму у процесі гри.

Проте, ситуація досить швидко виправлялась, з ходу, по мірі нарощування темпу. Як наслідок, ми побачили спортивний азарт, бажання боротись і вольовий настрій, щоб перемагати.

Незважаючи на спортивну напругу і гостру конкуренцію, усе ж фаворити змагань укотре довели і виклали свої козирі, демонструючи свою майстерність.

Не обійшлось без несподіваних сюрпризів. Так, дуже успішно і результативно виступив першорозрядник Іван Бобрік (с. Дубриничі), який набрав у підсумку 18 очок і виборов почесне друге місце. Третє – посів кмс Михайло Кичера (с. Зарічево) з результатом 17 очок. А переможцем став кмс Михайло Рішко (м. Ужгород) з високим результатом – 21 очко без поразок.

Загалом турнір пройшов цікаво, на високому творчому піднесенні. А переможець та призери були нагороджені грамотами та медалями, повідомляє Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах