37557
13:39 24.022023

Найближчого вікенду закарпатські гандболісти розпочнуть боротьбу за Кубок України

Спорт 2308

У першому раунді змагань суперліговим ужгородським «Карпатам-ШВСМ» протистоятиме вищоліговий «ХНУ-ДЮСШ 1» (Хмельницький).

Обидва матчі між ужгородцями та хмельничанам відбудуться на «Карпати-Арені», що в с. Барвінок Ужгородського району. Перша гра стартуватиме 25 лютого о 14:30, а матч-відповідь – 26 лютого о 12:30. Закарпатські гандболісти фаворити майбутніх протистоянь і повинні подолати стартовий бар’єр. Інший результат, окрім перемоги, буде вважатися за невдачу.

У нинішньому сезоні боротьбу за престижний трофей вестимуть 13 команд (шість представників Суперліги та сім колективів з Вищої ліги). Діючий володар Кубка – запорізький «Мотор» – розпочне свої виступи з 1/2 фіналу, інші ж ГК стартують з першого раунду, себто 1/8 фіналу.

Нагадаємо, що найвищим досягненням ужгородських «Карпат» у Кубку України є вихід до Фіналу чотирьох. У сезоні 2019/20, виступаючи у Вищій лізі, наші гандболісти зайняли високе третє місце. Цього разу наші гандболісти прагнуть, щонайменше, повторити це досягнення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах