37691
09:34 13.032023

170 юних гімнасток виборювали першість на відбірковому турнірі в Ужгороді

Спорт 3577

В Ужгороді у спорткомплексі «Юність» завершилися дводенні обласні змагання з художньої гімнастики за участі обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» та інших спортивних організацій краю.

За словами директора обласної комплексної дитячо-юнацької школи «Спартак» Миколи Щадея, мова йде про відбіркові змагання, які проводяться напередодні чемпіонату України з художньої гімнастики, що проходитиме наприкінці березня в Ужгороді.

Цьогоріч у турнірі взяло участь понад 170 учасниць, серед яких, в основному вихованки ДЮСШ «Спартак». Змагання пройшли протягом суботи-неділі на професійному рівні. Кожен учасник виконав по 4-6 виходів.

Привітав юних переможців турніру голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. Він подякував спортсменкам за чудові виступи та побажав усім учасникам нових спортивних і не лише спортивних перемог.

Довідково.

Відділення художньої гімнастики «Спартаку» нараховує 112 юних спортсменів, тут працює 5 професійних тренерів, серед яких – тренер вищої категорії Марина Семенюк.

Про це інформує Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах