37916
09:42 2.042023

Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України триває цими днями в ужгородському спорткомплексі «Юність»

Спорт 2714

Участь у змаганнях беруть 160 спортсменів із 15 областей України – Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Волинської, Хмельницької, Київської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Запорізької, Чернігівської, Черкаської, Житомирської та – міста Києва. Представлені і закарпатські спортсмени. У програмі – двоборство, довгий цикл, ривок, естафета та 30 хвилинний марафон з підняття гирі.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав учасників змагань, побажав вдалих виступів, нових здобутків, перемог, зазначив, що багато спортсменів зараз перебувають на Закарпатті, деякі знайшли тут прихисток від війни, а влада, своєю чергою, робить усе можливе, аби допомогти, підтримати молодих людей, які творять майбутнє України. Подякував захисникам і захисницям України, завдяки яким тут, в Ужгороді, є можливість проводити такі всеукраїнські змагання.

В офіційному відкритті також взяли участь заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, голова правління Асоціації гирьового спорту України Андрій Яремус.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах