37967
11:20 4.042023

Футболісти Великобичківської ДЮСШ зіграли черговий тур Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпатської області

Спорт 3065

Першого квітня на синтетичному повнорозмірному футбольному полі у м. Хуст наші збірні футбольні команди були гостями приватної футбольної школи “Кіреші” (Хустської територіальної громади). За команду “Кіреші” виступають діти внутрішньо-переміщених осіб з Луганщини та Донеччини, які займалися у спеціалізованих академіях футболу.

Наперекір різному рівню підготовки спортсменів, наші команди проявили старанність та неабияку волю до перемоги, але клас футболу та зіграність наших суперників привели до наступних результів:

– молодша група 2010-2011 р.н. – старший тренер команди Волощук Микола Миколайович, другий тренер команди Ільчук Іван Михайлович, поступилися з рахунок 1:4.

– старша група 2008-2009 р.н. – старший тренер команди Данч Йосип Йосипович, другий тренер команди Маляр Іван Васильович, зазнали поразки з рахунок 0:8.

Перед тренерським колективом Великобичківської ДЮСШ з футболу відкривається широкий аспект роботи як у фізичному так і у технічному плані підготовки юних футболістів. А також наявні недопрацювання у тактичних діях складу команд.

Великим відбитком на щільності ігор є те, що багато перспективних дітей з батьками тимчасово виїхали за кордон. Це провідні гравці, на яких була поставлена ставка на участь у чемпіонаті ДЮФЛ. А також один з кращих півзахисників, який був ведучим гравцем команди 2008-2009 р.н. В’ячеслав Собослой в даний момент виступає на Чемпіонат України у складі Мукачівської футбольної академії “Мункач”.

Директор Великобичківської ДЮСШ Йосип Данч.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах