ko.net.ua

«Правий Берег–Спарта» – переможець Благодійного зимового кубка Берегівщини з футболу

Схоже, обєднання двох команд із Берегова пішла на користь обом колективам.

«Правий Берег» у минулому сезоні непогано виступав у чемпіонаті, але у раунді плей-офф зазнали прикрої поразки по пенальті в 1/4 фіналу, а от «Спарта» – це був взагалі молодий колектив, який грав у минулому сезоні лише для практики.

Досвід «Правого Берега» та молодість «Спарти» створила справжній боєвий колектив. Підопічні Дмитра Космеди (саме він вважається головним тренером клубу згідно заявки) у першому турі зіграли в нічию з ФК «Королево» (2:2), далі бойова гра із ДЮСШ м. Виноградів і вольова перемога 3:2, перемога в кабінеті проти «Зірки» Онок (3:0), адже останні грали із підставним футболістом і впевнена перемога над аутсайдером чемпіонату ФК «Берегово» (11:0).

ФК «Королево» також став доволі сенсаційним колективом, адже підсумкове друге місце і усі матчі без поразок це дуже хороший результат для цього колективу. Нічия у першому турі вже проти чемпіонів. Далі перемога над ФК «Берегово», нічия із ДЮСШ м. Виноградів, а у кінці впевнена перемога над «Зіркою».

Окремої уваги заслуговують і молоді вихованці відомого тренера та футболіста Івана Білака. Правильна робота і 15-річні підлітки у трійці лідерів зимової першості.

Слід зауважити, що турнір мав благодійну мету, а на підтримку ЗСУ було зібрано 15 тисяч гривень, повідомляє Берегівська районна асоціація футболу.