38025
15:11 10.042023

Розпочався плей-оф Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ

Спорт 3538

8 квітня у смт Середнє (стадіон «Виноградар») та м. Виноградів (стадіон «Пластмасовик») відбулися матчі 1/4 фіналу Благодійного турніру на честь воїнів ЗСУ 2023.

ФК «Севлюш» (Виноградів)

Протистояння 1/4 фіналу складалися з одного матчу на нейтральному полі. Андердоги не змогли здійснити сенсацій, а тому всі чотири фаворити успішно подолали перший раунд плей-оф.

«Севлюш» (Виноградів) – «Сокіл» (Кінчеш) – 6:0

Виноградівський колектив чудово пройшов груповий етап (шість перемог у шести матчах) і потужно стартував у плей-оф. «Севлюш», як то кажуть, не помітив свого суперника й здобув розгромну перемогу, забивши шість «сухих» м’ячів. Хет-трик оформив лідер команди Адріан Пуканич (15, 42, 66). Михайло Чедрик (44) і Даніель Баник (61) записали до свого активу по одному результативному удару. Ще одне взяття воріт відбулося через автогол Юрія Каганця (20).

«Зірка-SPAR» (Лінці) – «Тячів» – 0:4

Колектив із Лінців, який фінішував другим у групі А, не зумів нічого протиставити тячівцям, які були третіми в групі Б (не враховуючи «Хуст», котрий виступав поза конкурсом). Номінальні гості добре відіграли в обороні, не давши супернику провести жодної результативної атаки, і потужно в нападі, відвантаживши у ворота суперника чотири м’ячі.

Героєм зустрічі став Андрій Мерцин (36, 39), який того дня записав на свій рахунок дубль. Ще по одному точному удару завдали Михайло Лозинець (32) і Дмитро Антошин (73).

«Вільхівці» – СДЮСШОР U-17 (Ужгород) – 2:1

Молодий колектив з обласного центру не зумів зупинити досвідчену команду з Тячівщини. «Вільхівці», котрі були фаворитами протистояння, підтвердили своє реноме. На 30-й хв. Анатолій Пеняк вивів номінальних господарів уперед, а на 57-й хв. Богдан Кірєєв точним ударом з 11-метрової позначки подвоїв перевагу своєї команди. За дві хвилини до завершення основного часу зустрічі СДЮСШОР U-17 один м’яч відквитала (автором голу став Юрій Русин), та на більше її не вистачило.

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Бужора» (Іршава) – 4:2

Протистояння між цими командами вийшло цікавим та результативним. Перша 45-хвилинка завершилася мінімальною перевагою іршавців із рахунком 0:1 (під ендшпіль першого тайму відзначився Іван Качур). На старті другої половини зустрічі Віталій Медведєв відновив рівновагу, та на 59-й хв. через автогол Євгена Мукомели «Бужора» знову вийшла вперед (1:2). Проте втримати лідерство підопічні Івана Білака не змогли. У завершальні пів години зустрічі «Медея» провела три результативні атаки, на завершенні яких результативно зіграли Микола Джанда (62), Віталій Медведєв (74), Руслан Соскида (90), й оформила вольову звитягу 4:2, а разом з тим здобула й перепустку до півфіналу.

У рамках 1/2 фіналу 15 квітня зустрічатимуться:

«Севлюш» (Виноградів) – «Вільхівці»,

«Тячів» – «Медея» (Оноківська ТГ).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах