38111
13:29 21.042023

Чемпіонат України з петанку стартував в Ужгороді

Спорт 2517

Чемпіонат України з петанку стартував сьогодні на стадіоні «Авангард» в Ужгороді. Переможці представлять Україну на чемпіонаті світу з петанку у вересні цього року.

Участь у змаганнях беруть понад пів сотні учасників із Харкова, Полтави, Києва, Вишгорода, Львова, Черкас, Мукачева та Ужгорода. Спортсмени змагаються в змішаних дисциплінах: жіночі та чоловічі тет-а-тети, дуплети та дуплет-мікст, у командах по двоє чоловіків і жінок.

В офіційному відкритті змагань взяли участь і привітали учасників в.о. міського голови, заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець, заступник міського голови Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук, президентка громадської спілки «Федерація петанку України» Олена Колодій.

Далі розпочали відбіркові ігри за системами «швейцарка» та кругова. Кожна командна зустріч містить 5 дисциплін, результати формуватимуть за кількістю перемог в усіх дисциплінах.

Захід відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Спортивного комітету України та Ужгородської міської ради. Триватиме чемпіонат і цими вихідними, до 23 квітня.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах