38141
11:06 23.042023

«Минай» та «Верес» обмінялися результативними ударами

Спорт 2007

22 квітня у рамках 22-го туру УПЛ рівненський «Верес» на своєму полі приймав закарпатський «Минай».

Фото НК “Верес”

Гра вийшла цікавою і тримала в напрузі всі 90 хв. Обидва колективи завдали чимало небезпечних ударів, але тільки незначна їх частина завершилася взяттям воріт.

У першому таймі рівняни, щонайменше, чотири рази могли відкривати рахунок. Дуже активним був Андрій Блізніченко. 7-й номер «Вереса» на 26-й хв. бив з гострого кута, на 31-й хв. «вистрілив» здалеку, а під ендшпіль першої 45-хвилинки пробив з 15-ти мерів. У першому та третьому епізоді гостей врятував голкіпер, а в другому – нападнику забракло точності. Також відзначитися міг Владислав Шарай, але його удар зупинив Олександр Бандура.

Минайці не тільки оборонялися, а й доволі активно проводили свої атаки. На 14-й хв. дальнього удару завдавав Міхаіл Гечев, однак м’яч пролетів над воротами. А на 41-й хв. близьким до взяття воріт був Юрій Кравчук. Оборонець «Минаю» небезпечно пробив із перспективного штрафного, проте Вадим Ющишин зумів урятувати свою команду.

Після перерви картина на полі була схожою. Та одна вагома відмінність все ж була: деякі гольові атаки завершилися взяттям воріт. На 55-й хв. Андрій Блізніченко завдав точного удару з центра штрафного майданчика й вивів господарів уперед. Але втримати переможний результат підопічні Юрія Вірта не змогли: вже за п’ять хвилин рахунок знову став нічийним (1:1). Міхаіл Гечев прострілив з правого флангу, Олег Вишневський скинув м’яч на Єгора Твердохліба, який влучив у порожній кут воріт.

Через декілька хвилин минайці могли вийти вперед, але після помилки кіпера «Вереса» на виході, Олег Вишневський перекинув м’яч не тільки через голкіпера, а й через ворота. А в господарів найреальніша нагода взяти три очки виникла вже в компенсований арбітром час: спочатку гострого удару завдавав Станіслав Шарай (Олександр Бандура здійснив сейв), а за мить бив Владислав Шарай (у цьому епізоді м’яч пролетів повз ворота).

У підсумку виявити переможця так і не вдалося. Нічия, напевно, закономірний результат цієї зустрічі, оскільки на програш не заслуговував ніхто. Тепер у «Миная» 22 очка і 10-та позиція в турнірній таблиці. Наступним суперником закарпатської команди буде «Металіст 1925» (Харків). Матч відбудеться 29 квітня на «Минай-Арені».

«Верес» (Рівне) – «Минай» – 1:1 (0:0)

Голи: Андрій Блізніченко 55 – Єгор Твердохліб 60.

«Верес»: Вадим Ющишин, Геннадій Пасіч, Даниїл Хондак, Василь Курко, Семен Вовченко, Дмитро Кльоц (Дмитро Шух 82), Олександр Лебеденко, Андрій Блізніченко (Віталій Дахновський 74), Станіслав Шарай, Владислав Шарай, Микола Гайдучик (Михайло Шестаков 74).

Головний тренер – Юрій Вірт.

«Минай»: Олександр Бандура, Ігор Гончар, Юрій Кравчук, Богдан Чуєв (Андрій Булеза 59), Олег Горін (Михайло Шишка 59), Дмитро Нємчанінов, Вадим Вітенчук, Єгор Твердохліб, Міхаіл Гечев, Олег Вишневський (Юрій Коломоєць 85), Валерій Рогозинський (Іван Трубочкін 75).

Головний тренер – Володимир Шаран.

Інші матчі 22-го туру:

«Колос» (Ковалівка) – «Зоря» (Луганськ) – 0:1,

«Ворскла» (Полтава) – «Металіст» (Харків) – 3:2,

«Динамо» (Київ) – «Шахтар» (Донецьк) – 1:1,

23 квітня (неділя)

13:00. «Львів» – «Металіст 1925» (Харків),

15:00. «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Чорноморець» (Одеса),

24 квітня (понеділок)

13:00. «Дніпро-1» – «Рух» (Львів),

15:00. «Олександрія» – «Інгулець» (Петрове).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах