38155
16:52 24.042023

Виноградівські футболісти перемогли в обласному турнірі

Спорт 3872

У неділю, 23 квітня, у смт Середнє на стадіоні «Виноградар» відбувся фінальний матч Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ між виноградівським «Севлюшем» та ФК «Тячів».

Виноградівський колектив був одним із головних претендентів на титул, а тому його вихід до фіналу прогнозований, а от те, що до головного поєдинку змагань пробився «Тячів» – доволі несподівано. Але підопічні Павла Оржеховського виглядали достойно і дали серйозний бій іменитому супернику.

Перша половина протистояння була за «Севлюшем», котрий створив декілька небезпечних моментів і два з них реалізував. На 25-й хв. Михайло Реплюк точним ударом головою вивів виноградівців уперед, а через дві хвилини Адріан Пуканич, який в попередньому епізоді виступив у ролі асистента, відзначився сам (2:0).

Здавалося, що «Севлюш» упевнено доведе справу до перемоги, та ні. Тячівці після перерви додали і зуміли відновити паритет. На 56-й хв. після розіграшу стандарту Михайло Лозинець один м’яч відквитав, а на 74-й хв. Іван Дрозодов з правого флангу відвантажив «круглого» точно в сітку воріт, тим самим зробивши рахунок 2:2.

Та все ж останнє слово було за виноградівцями. Граючий тренер «Севлюша» Адріан Пуканич опинився у потрібному місці в потрібний час і переправив м’яч у незахищений кут воріт. Шансів, аби вдруге відігратися, у тячівців не виникало, натомість у лідера була можливість зміцнити свою перевагу, але рахунок на табло залишився незмінним (3:2).

Отож виноградівський «Севлюш» цілком заслужено став переможцем Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ 2023. Кращими гравцями фінального матчу визнали Дмитра Антошина («Тячів») та Михайла Чедрика («Севлюш»). А кращим бомбардиром змагань став Адріан Пуканич (на його рахунку 14 м’ячів).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
Всі новини