ko.net.ua

Виноградівські футболісти перемогли в обласному турнірі

У неділю, 23 квітня, у смт Середнє на стадіоні «Виноградар» відбувся фінальний матч Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ між виноградівським «Севлюшем» та ФК «Тячів».

Виноградівський колектив був одним із головних претендентів на титул, а тому його вихід до фіналу прогнозований, а от те, що до головного поєдинку змагань пробився «Тячів» – доволі несподівано. Але підопічні Павла Оржеховського виглядали достойно і дали серйозний бій іменитому супернику.

Перша половина протистояння була за «Севлюшем», котрий створив декілька небезпечних моментів і два з них реалізував. На 25-й хв. Михайло Реплюк точним ударом головою вивів виноградівців уперед, а через дві хвилини Адріан Пуканич, який в попередньому епізоді виступив у ролі асистента, відзначився сам (2:0).

Здавалося, що «Севлюш» упевнено доведе справу до перемоги, та ні. Тячівці після перерви додали і зуміли відновити паритет. На 56-й хв. після розіграшу стандарту Михайло Лозинець один м’яч відквитав, а на 74-й хв. Іван Дрозодов з правого флангу відвантажив «круглого» точно в сітку воріт, тим самим зробивши рахунок 2:2.

Та все ж останнє слово було за виноградівцями. Граючий тренер «Севлюша» Адріан Пуканич опинився у потрібному місці в потрібний час і переправив м’яч у незахищений кут воріт. Шансів, аби вдруге відігратися, у тячівців не виникало, натомість у лідера була можливість зміцнити свою перевагу, але рахунок на табло залишився незмінним (3:2).

Отож виноградівський «Севлюш» цілком заслужено став переможцем Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ 2023. Кращими гравцями фінального матчу визнали Дмитра Антошина («Тячів») та Михайла Чедрика («Севлюш»). А кращим бомбардиром змагань став Адріан Пуканич (на його рахунку 14 м’ячів).

Олег МИКИТА