38413
14:20 17.052023

Двоє футболістів «Хуста» потрапили до збірної 16-го туру Другої ліги України

Спорт 1933

SportArenа назвала символічну збірну шістнадцятого туру Другої ліги України з футболу сезону 2022/23.

До 11-ки найкращих потрапили голкіпер та півзахисник «Хуста» Арсен Бєліменко та Владислав Борисенко відповідно. Ось що про них пишуть:

Воротар Арсен Бєліменко (ФК «Хуст»)

Пам’ятаючи, що Бєліменко пройшов хорошу школу в «Металісті 1925», ми якось, як належне, сприймаємо його регулярні виступи в основі закарпатців. А між тим, Арсен витримує конкуренцію вже другого досвідченого воротаря – після динамівського вихованця Леванідова це чемпіон Європи 2009 року серед юнаків Левченко з якісною школою донецького «Олімпіка». Бєліменко зіграв проти «Васту» не без осічок, але виручив у кількох моментах після загострень від Ширяєва, Каранги та Ярчука. В моменті з голом Гуменяка виручити було важко – суперник вийшов на хорошу позицію.

Лівий півзахисник – Владислав Борисенко (ФК «Хуст»)

«Васт» багато в чому досягнув успіху в нейтралізації своїх небезпечних суперників, але от конкретно Борисенко витиснув максимум у простій ситуації, коли награлися між собою воротар і захисник миколаївської команди. Забивши фактично переможний м’яч, Владислав допоміг хустянам продовжити свою переможну серію. Він на це заслужив: відразу кілька разів пробивав по воротах господарів і прострілив, коли Станкович поборовся за підбирання, а Приходько відкривав рахунок.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Зазначимо, що в рамках 16-го туру Другої ліги України закарпатська команда здобула виїзну перемогу над «Вастом» (1:2). Наразі хустяни займають третю сходинку турнірної таблиці (28 очок), поступаючись вінницькій «Ниві», яка йде другою, одним заліковим балом. Та зауважимо, що в нашої команди на одну гру зіграно менше.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах