38592
14:25 27.052023

В Ужгороді відбувся благодійний забіг

Спорт 2251

17 тисяч гривень зібрали сьогодні під час благодійного забігу в Ужгороді на реабілітаційну бігову доріжку для вихованців Свалявського обласного будинку дитини. Там зараз виховуються та навчаються більше восьми десятків дітей, позбавлених батьківського піклування – це діти із Закарпаття та областей, де ведуться активні бойові дії, серед них – й евакуйовані діти із сиротинця на Київщині.

Перед початком забігу фітнес-тренер, засновник фітнес-студії «Power studio» Юрій Теличко провів розминку. Також підтримали захід, за що їм щира подяка, торгова марка «Крайна», представники Товариства Червоного Хреста.

Співорганізатори забігу до Дня захисту дітей – управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Uzhhorod Running Club та волонтеріат Ужгородського національного університету.

Учасники, а це їх було 84, бігли різні дистанції: 500 метрів – діти, 2 і 6 кілометри – дорослі. Усі отримали медалі від управління у справах культури, молоді та спорту міської ради. Начальниця управління Алла Чернобук подякувала кожному, хто долучився до благородної справи і своїми внесками наблизив реалізацію благодійного проєкту для Свалявського будинку дитини.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах