39057
15:46 3.072023

Чвертьфінальні футбольні баталії в Кубку Закарпаття

Спорт 2865

2 липня відбулися матчі 1/4 фіналу Кубка області з футболу серед аматорських колективів сезону 2023.

«Зірка-SPAR» (Лінці) – «Бужора» (Іршава). Фото ЗАФ

Так склалося, що всі чотири протистояння проходили за переваги однієї з команд і поєдинки завершилися в основний час. Загалом було забито 19 м’ячів, а це по 4,75 голів за матч, що свідчить про видовищність.

«Лідер» (Сторожниця) – «Марамуреш» (Солотвинська ТГ)

Гості приїхали на цю гру зарядженими на перемогу й у підсумку продемонстрували чудовий результат. Вже в першому таймі «Марамуреш» зробив вагому заявку на успіх, забивши три сухі м’ячі у ворота команди нижчої за класом. На 3-й хв. відзначився Богдан Шабадаш, на 10-й хв. – Іван Ільчук, а на 45-й хв. своє ім’я у графу «забиті м’ячі» вписав Руслан Зінаков.

На цьому майбутній учасник аматорського чемпіонату України не зупинився і після перерви провів ще дві результативні атаки (точними ударами на 56-й та 62-й хвилинах відзначилися Нікіта Похил і Руслан Зінаков відповідно), тим самим установивши на табло остаточний рахунок зустрічі – 0:5.

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Севлюш» (Виноградів)

Виноградівці прагнули забити швидкий м’яч і їм це вдалося. Вже на 4-й хв. поєдинку Юрій Чонка вивів «Севлюш» уперед. Попри створені небезпечні моменти, більше голів у першому таймі ми не побачили. А ось після перерви гості збільшили свою перевагу до трьох влучних ударів. Забитими м’ячами у складі команди-переможниці також відзначилися Сергій Яцкулиннць (52) і Адріан Пуканич (54).

У «Медеї» в цій грі виникали нагоди для взяття воріт, та провести гол у відповідь ніяк не вдавалося, тож колектив з Оноківської ТГ припиняє боротьбу за Кубок.

«Зірка-SPAR» (Лінці) – «Бужора» (Іршава)

Першоліговий колектив не зміг здійснити сенсацію й зупинити представника Вищої ліги. «Бужора» в цій грі виглядала фаворитом і підтвердила прогнози фахівців. Попри те, що до перерви перевага іршавців складала два голи (1:3), на момент фінальної сирени гандикап був у п’ять м’ячів (2:7).

Героєм зустрічі став Іван Качур, який забив п’ять голів (15, 42, 45, 76, 90). Також забитими м’ячами у складі «Бужори» відзначилися Іван Бандурович (48) і Василь Зан (79). За «Зірку-SPAR» забив Євген Обдирко (87); ще одне взяття воріт відбулося після автоголу Павла Кучінки (37).

«Тячів» – «Вільхівці»

Лідер чемпіонату області – «Тячів» – прагне хороших результатів і в Кубку Закарпаття, тож у грі з «Вільхівцями» іншого результату, крім перемоги, в клубі не розглядали. Із гри господарям так і не вдалося забити, а ось зі стандартів тячівці відзначилися двічі. На 44-й та 65-й хвилинах результативні удари з 11-мертвої позначки завдав Дмитро Антошин. Гості також мали змогу «розмочити» рахунок своїх голів із «позначки», та їх підвела реалізація. У підсумку далі крокує «Тячів».

Отож знаємо імена всіх чотирьох учасників 1/2 фіналу Кубка Закарпаття з футболу 2023. Уже наприкінці тижня, 9 липня, в боротьбі за вихід до фіналу зустрінуться:

«Севлюш» (Виноградів) – «Марамуреш» (Солотвинська ТГ),

«Бужора» (Іршава) – «Тячів».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах