39064
15:22 4.072023

ФК «Минай»: восьмеро гравців на вихід та перший спаринг у міжсезоння

Спорт 3942

Закарпатський клуб повідомив про припинення співпраці одразу з вісьмома футболістами. Також днями колектив Володимира Шарана розбавив виснажливі тренування спарингом.

У деяких футболістів «Минаю» влітку завершилися діючі контракти. Одні гравці за взаємною згодою їх продовжили, інші – припинили співпрацю. У закарпатському клубі повідомили, що Антон Байдал, Ігор Гончар, Олег Горін, Юрій Коломоєць, Руслан Паламар, Герман Пеньков, Іван Трубочкін і Михайло Шишка більше не гравці «Минаю».

Вашій увазі їхня статистика у сезоні 2022/23:

Нападник Антон Байдал узяв участь у 12 матчах УПЛ (провів на полі 197 хв.), але відзначитися результативними діями не зумів.

Оборонець Ігор Гончар виходив на поле у 28 іграх (2 145 хв.). Він активно підключався до атак і зумів віддати дві гольові передачі.

Захисник Олег Горін зіграв 21 поєдинок (1 685 хв.), у якому зробив один асист.
Форвард Юрій Коломоєць з’являвся на полі в 15 поєдинках УПЛ (352 хв.), однак записати своє ім’я в графу «забиті м’ячі» так і не зміг.

На рахунку Руслана Паламара 9 матчів за «Минай» (173 хв.). У них 29-річний футболіст забив один гол і віддав одну результативну передачу.

Голкіпер Герман Пеньков захищав ворота «Минаю» у минулому сезоні тільки одного разу. Тоді кіпер пропустив один м’яч.

Захисник Іван Трубочкін зіграв у 19 поєдинках (1 359 хв.). Незважаючи на своє амплуа, зумів одного разу відзначитися голом.

Півзахисник Михайло Шишка відіграв за «Минай» 12 ігор (550 хв.). За цей період результативними діями не відзначився.

У неділю, 2 липня, минайці провели перший спаринг у літнє міжсезоння. Суперником був харківський «Металіст», який майже повністю змінив свій склад і тепер в обоймі перебувають гравці, що минулий сезон провели в U-19.

У складі «Минаю» на поле виходили здебільшого футболісти ротації (за підсумком минулого сезону) та гравці, які перебувають на перегляді. Певний відрізок часу відіграли й декілька основних виконавців команди, як-от Олександр Бандура, Юрій Кравчук, Сергій Петько та Андрій Булеза.

Очікувати на динамічну та яскраву гру було не варто, оскільки футболісти перебувають під серйозними навантаженнями. Гострих моментів у поєдинку було обмаль, але команди зуміли забити по голу (1:1). У складі «Металіста» на 27-й хв. відзначився Геннадій Синчук, а за «Минай» на 48-й хв. забив Данило Голуб.

Наступний товариський матч закарпатська команда зіграє зі срібним призером УПЛ сезону 2022/23 – «Дніпром-1».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах