39096
12:22 7.072023

Хустяни активно готуються до дебюту в Першій лізі України

Спорт 2230

ФК «Хуст» у рідному краї проводить навчально-тренувальні збори напередодні сезону 2023/24, який команда проведе у другому за силою чемпіонаті країни.

Колектив Володимира Циткіна окрім тренувань та теоретичних занять також грає товариські матчі. Наразі на Закарпатті проводять збори декілька команд УПЛ та представники Першої ліги, тож проблем із спаринг-партнерами не виникає.

За тиждень хустяни провели три гри, одну з яких завершили перемогою. Це був матч із харківським «Металістом», який завершився з рахунком 2:1. У складі нашої команди забити м’ячами відзначилися Петро Луців та Микола Пилип. У протистоянні з «Дніпром-1» хустяни поступилися 1:4 (єдиний результативний удар на рахунку Василя Луціва), а в матчі з львівськими «Карпатами» – 2:4 (за закарпатців забивали Владислав Борисенко та Петро Луців).

Попереду в підопічних Володимира Циткіна матчі з «Минаєм» (9 липня), криворізьким «Кривбасом» (12 липня) та запорізьким «Металургом» (15 липня).

Вже 28 липня (базовий день 1-го туру) «Хуст» зіграє перший офіційний матч сезону 2023/24. Суперником будуть «Карпати» (Львів), яких вважають головними фаворитами Першої ліги України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах