39102
11:06 10.072023

Інтригуючі футбольні протистояння за вихід до фіналу Кубка Закарпаття

Спорт 3420

9 липня відбулися матчі 1/2 фіналу Кубка області з футболу серед аматорських команд сезону 2023.

«Севлюш» (Виноградів) – «Марамуреш» (Солотвинська ТГ). Фото ФК «Севлюш»

Для виходу до фіналу учасникам півфінальних матчів залишалося зробити всього один крок, тож до звітних ігор команди підходили з максимальною концентрацією та великим бажанням перемогти. В обох протистояннях тривала цікава боротьба й до фінального свистка не можна було зі 100-відсотковою впевненістю назвати переможця.

«Севлюш» (Виноградів) – «Марамуреш» (Солотвинська ТГ)

У перші пів години поєдинку «Севлюш» зробив вагому заявку на перемогу, забивши два м’ячі. Обидва результативні удари були на рахунку граючого тренера Адріана Пуканича (18, 29). Однак перед перервою гості повернулися в гру й скоротили відставання до мінімуму: Матвій Пшеницький на 39-й хв. реалізував пенальті.

Виноградівці, котрі в цьому турнірі ставлять перед собою найвище завдання, розуміли, що їм необхідно забити третій гол, аби почуватися впевненіше. І на 57-й хв. господарі заробили пенальті, яке в підсумку реалізував Адріан Пуканич.

Проте спокійно довести справу до перемоги «Марамуреш» не дав. Колектив із Солотвинської ТГ на 84-й хв. зусиллями Руслана Зінакова (автор реалізованого пенальті) скоротив відставання до мінімуму. На завершальних хвилинах протистояння гості виклалися сповна, аби відігратися, та «Севлюш» зберіг переможний результат (3:2) і отримав путівку до наступного раунду змагань.

«Бужора» (Іршава) – «Тячів»

Вже на 15-й хв. зустрічі іршавці отримали чудову нагоду вийти вперед, оскільки гравець команди-гостей не за правилами зіграв у власному штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Василь Зан і за мить установив на табло рахунок 1:0.

У тячівців було достатньо часу, аби відігратися, але жоден із гольових моментів використати їм не вдалося. Господарі також не змогли провести другу результативну атаку, однак швидкого голу їм виявилося достатньо для перемоги в цій дуелі.

Фінальний матч Кубка Закарпаття з футболу 2023 планують провести в День Незалежності України. В іршавців та виноградівців буде більше ніж місяць часу, аби добре підготуватися до цієї битви. Фаворитом на папері виглядає «Севлюш», але «Бужора» здатна здійснювати сенсації, тож на нас чекає цікаве протистояння.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах