39194
11:20 19.072023

«Минай» підсилюється досвідченими футболістами

Спорт 1774

Закарпатську команду поповнили захисник і два півзахисника. Мова йде про Ігоря Солдата, Андрія Ралюченка та Володимира Одарюка.

Захисник Ігор Солдат уклав річну угоду з «Минаєм». Попереднім клубом 32-річного оборонця був черкаський «ЛНЗ». Минулого сезону в рамках Першої ліги України зіграв 22 матчі, у яких забив один гол та віддав три результативні передачі.

28-річний півзахисник Андрій Ралюченко підписав контракт з «Минаєм» терміном на два роки. Його попереднім клубом був харківський «Металіст», за який він провів 27 матчів в УПЛ (за цей період відзначився одним асистом). Андрій обрав собі футболку з 6-м номером на спині.

Півзахисник Володимир Одарюк, котрий минулого сезону захищав кольори «Інгульця», також підписав контракт на два роки. У попередньому сезоні 29-річний футболіст відіграв 26 матчів, у яких відзначився трьома голами. У своїй новій команді Володимир виступатиме під 10-м номером.

Нагадаємо, що раніше новачками закарпатського клубу стали форвард Іван Демиденко та півзахисник Сергій Панасенко.

Наразі у «Миная» продовжуються навчально-тренувальні збори. Підопічні Володимира Шарана провели п’ять спарингів, у яких здобули дві перемоги (над «Хустом» 3:1 і «Кривбасом» 4:1), одного разу зіграли внічию (з «Металістом» 1:1) та двічі поступилися («Дніпру-1» 0:4 і «Руху» 0:1). Попереду ще дві товариські гри. 20 липня суперником буде виноградівський «Севлюш», а 21-го – харківський «Металіст».

А вже 30 липня закарпатці зіграють перший офіційний матч у сезоні 2023/24. У рамках 1-го туру УПЛ «Минай» на виїзді зустрінеться з київським «Динамо».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах