39200
11:32 21.072023

«Минай» та «Севлюш» сильнішого не виявили

Спорт 2610

20 липня на «Минай-Арені» відбувся черговий товариський поєдинок. Цього разу колектив Володимира Шарана протистояв підопічним Адріана Пуканича.

У стартовому складі «Миная» здебільшого були гравці ротації, новачки та футболісти, що перебувають на перегляді. Тим не менш, колектив з Ужгородщини жваво розпочав гру і вже на 5-й хв. відкрив рахунок (результативним ударом відзначився Данило Голуб). А на 30-й хв. гравець, що перебуває на перегляді, подвоїв перевагу минайців. Ще до перерви рахунок міг стати розгромним, але господарям забракло точності.

А ось початок другого тайму був за «Севлюшем», який доволі швидко зумів відновити рівновагу. На 47-й хв. точного удару з меж штрафного майданчика завдав Михайло Чедрик, а на 56-й хв. Адріан Пуканич реалізував пенальті (2:2).

На 69-й хв. Артур Ременяк точним ударом головою вдруге вивів господарів уперед. А за кілька миттєвостей після цього у складі «Миная» відбулися заміни й на полі з’явилися провідні виконавці. Здалося, що команда УПЛ зуміє не тільки втримати переможний результат, а й зміцнить його, та ні. На 81-й хв. Михайло Чедрик оформив дубль і встановив на табло остаточний рахунок зустрічі – 3:3.

Додамо, що в заключній 10-хвилинці моменти для взяття воріт виникали як в одних, так і в інших, але вирвати звитягу так нікому й не вдалося.

Вже сьогодні, 21 липня, «Минай» проведе останній спаринг на літніх міжсезонних зборах 2023. А трохи більше ніж за тиждень колектив Володимира Шарана розпочне боротьбу в УПЛ.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах