39216
11:46 24.072023

Ужгород прийняв всеукраїнські змагання з комбат-самозахисту ІСО

Спорт 3676

22 липня в ужгородському СК «Юність» відбувся чемпіонат України з бойового мистецтва «Комбат-самозахист ІСО». Змагання вийшли масовими та видовищними.

Комбат-самозахист ІСО останнім часом набирає популярності на Закарпатті. Тож не дивно, що обласному центру довірили провести змагання такого рівня. В Ужгороді зібралося майже 200 спортсменів із Києва, Київської, Львівської, Вінницької, Дніпропетровської та власне Закарпатської областей. Вік учасників був різний: наймолодшим 6 років, а найстаршим – 36.

Визначали кращих у шести розділах: реслінг ноу-гі (фрі-реслінг), лайт-ринг, S-1 комбат, тотал-комбат, фрі-бокс та реслінг-гі (лайт-реслінг).

Відрадно, що більша частина спортсменів була із Закарпаття. Свої вміння демонстрували представники спортивних клубів «Ніка», «Чернеча гора», «Гріз», «Тінаі», Academy of Sport Education, Osminog Muay Thai Uzhhorod, Godynets Dojo та Vira fight Mukachevo.

Ті, хто відвідав чемпіонат України, мав змогу побачити протистояння різних типів. У деяких поєдинках тривала запекла боротьба до останніх секунд, а були двобої, де відчутною перевагою володів один із спортсменів і в його успіху не сумнівався майже ніхто. У старших вікових категоріях учасники відзначалися високою майстерністю та якісною технікою. А ось наймолодшим досвіду бракувало, тож якихось яскравих виступів від них очікувати було не варто. Тим не менш, вони проявили велику самовіддачу та жагу до перемог.

Приємно було спостерігати як партнери по команді палко підтримували своїх бійців: як до поєдинків, так під час них та опісля, незважаючи на результат, який було здобуто.

Чимало закарпатських спортсменів зуміли порадувати своїх прихильників хорошими результатами. У нас були як чемпіони, так і срібні та бронзові призери.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини