39264
14:02 28.072023

Сьогодні ФК «Хуст» зіграє дебютний поєдинок у Першій лізі України

Спорт 1844

У рамках 1-го туру Першої ліги України з футболу сезону 2023/24 закарпатська команда на виїзді протистоятиме львівським «Карпатам».

Колектив з міста Лева – фаворит другого за силою футбольного дивізіону країни. У міжсезоння «Карпати» очолив відомий український тренер Мирон Маркевич. Команда підсилилася кваліфікованими виконавцями і ставить перед собою завдання підвищитися у класі.

У «Хуста» бюджет значно скромніший, тож похизуватися гучними трансферами клуб не може. Тим не менш, колектив підібраний хороший, який намагатиметься добре виступити в Першій лізі.

На офіційному рівні «Хуст» та «Карпати» ще не зустрічалися, однак на літніх зборах провели спаринг. У грі, що відбулася на Срібній землі, перемогли львів’яни (2:4). Як буде цього разу – дізнаємося вже зовсім скоро. Стартовий свисток на стадіоні «Україна» пролунає 28 липня о 17-й годині.

Нагадаємо, що в групі А Першої ліги України також виступають «Нива» (Тернопіль), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Металіст» (Харків), «Епіцентр» (Дунаївці), «Агробізнес» (Волочиськ), «Нива» (Бузова), «Поділля» (Хмельницький) та «Буковина» (Чернівці).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах