39376
10:36 10.082023

Гравець ФК «Минай» Сергій Панасенко: «Ще є час для роботи над помилками»

Спорт 2073

Півзахисник Сергій Панасенко, який приєднався до закарпатців поточним літом, розповів про стан команди після стартових двох турів та поділився налаштуваннями на гру проти «Дніпра-1».

«Для нас дуже неочікуваним став результат попереднього матчу. Готувались, налаштовувались. Прагнули здобути позитивний результат. Про інше навіть не думали. Але рахунок матчу проти «ЛНЗ» всім відомий. Він не на нашу користь. Дуже прикро і нам, і вболівальникам. Проте не потрібно опускати руки. Це тільки початок, ще є час для роботи над помилками. Ще будуть матчі, де потрібно та можна буде брати очки. Наша задача на сезон – збереження прописки в УПЛ. Ми всі працюємо над цим».

– З урахуванням виїзної поразки від «Динамо», старт взагалі вийшов важкий для «Миная». В якому стані перебуває команда?

– Нормальний стан. Звичайно, поразки задоволення не приносять. Але потрібно продовжувати працювати. Результат минулого матчу це вже історія. Фокусуватись не потрібно ні на перемогах, ні на поразках. Зробили висновки, поговорили в роздягальні – рухаємось далі. Скоро наступний матч. І він також буде важким. У нас не буде прохідних матчів. Потрібно буде битись у кожній грі.

– Яке налаштування на домашню гру проти «Дніпра-1»?

– Нам протистоятиме срібний призер минулого чемпіонату та учасник кваліфікаційного раунду єврокубків. Звісно, ми розуміємо силу суперника. У минулому сезоні тут в Минаї команда дала бій дніпрянам, пропустили лише один гол.

Наша задача – дисципліновано зіграти в неділю, виконати настанови тренерського штабу. Потрібно уникати власних помилок та шукати свої нагоди біля воріт «Дніпра-1». Готуємось.

Офіційний сайт ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах