39416
13:08 15.082023

Хустяни поповнили свою скарбничку одним заліковим балом

Спорт 1599

У рамках 3-го туру Першої ліги України з футболу сезону 2023/24 «Хуст» на виїзді зустрічався з чернівецькою «Буковиною».

Фото ФК «Буковина»

Обидва колективи напередодні гри мали «0» у графі набрані очки, тож на звітне протистояння вони налаштовувалися на максимальний результат. Важко було віддати перевагу одній з команд – як до поєдинку, так і під час нього, оскільки хустяни та чернівчани приблизно рівні за силою.

Основні події в першому таймі розгорнулися у середині поля, оскільки атакувальним ланкам було складно пройти оборону й зайти до штрафного майданчика. «Буковина» загрожувала воротам гостей здебільшого після стандартів. Одного разу м’яч навіть побував у сітці воріт, але гол був скасований через зафіксований офсайд. У «Хуста» найреальнішу нагоду забити мав Владислав Борисенко, але його удар із-за меж штрафного майданчика зупинив голкіпер.

Після 15-хвилинного перепочинку обидва ФК активізувалися й гострих епізодів побільшало. У складі господарів своє ім’я у графу «забиті м’ячі» спробували записати Олександр Глагола та Іван Паламарчук, однак зробити цього Владислав Рябенко не дав, парирувавши їхні удари. За господарів забити могли Владислав Борисенко та Ігор Вагін, але їхні дальні удари були під силу воротарю суперника.

Таким чином оборона взяла гору над атакою і ця зустріч завершилася внічию – 0:0. Команди повинні були вдовольнитися одним набраним очком, хоч і розраховували на більше.

Найближчого вікенду команда Володимира Циткіна прийме волочиський «Агробізнес». І саме на рідному полі хустяни спробують вибороти прем’єрну перемогу в Першій лізі України.

Результати інших матчів 3-го туру групи А:

«Нива» (Бузова) – «Нива» (Тернопіль) – 2:1,

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Львів) – 0:1,

«Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 1:1,

«Металіст» (Харків) – «Поділля» (Хмельницький) – 1:1.

Олег МИКИТА

Турнірна таблиця

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах