ko.net.ua

У Великому Бичкому відбулися змагання із армрестлінгу

13 серпня у Великому Бичкові відбувся благодійний чемпіонат Закарпатської області з армрестлінгу, який був присвячений підтримці Збройних Сил України.

У цьому заході взяли участь 75 спортсменів з Великобичківської громади, Воловецької, Виноградівської, міста Хуста, Ужгорода, Тячева, Рахова.

Спортсмени змагалися на праву та ліву руку у таких категоріях: юнаки до 12 років (абсолютна вагова категорія), юніори (до 18 років): 65,75,75+, дорослі: 65,75,85+ (абсолютна вагова категорія).

Чемпіонат відбувся завдяки організаторам заходу: президента федерації армспорту Закарпатської області Богдана Лехмана, триразового Чемпіона України з армрестлінгу Івана Григорчука та за підтримки Великобичківської селищної ради.

Переможці змагання з Великобичківської громади:

Григорчук Іван – став абсолютним чемпіоном Закарпатської області з армрестлінгу серед дорослих.

Кліндухов Стас – І місце на праву руку в категорії 65 кг та II місце на ліву руку в категорії до 65 кг та серед юніорів до 18 років.

Халудило Антон – І місце на ліву та праву руку в абсолютній ваговій категорії серед юнаків до 12 років.

Загорулько Максим – II місце на ліву руку та II місце, на праву руку в категорії 75+ серед юніорів до 18 років.

Ковач Василь – III місце на ліву руку серед юнаків до 12 років в абсолютній ваговій категорії.

Вітаємо переможців з вражаючими результатами та здобутими нагородами! Бажаємо спортсменам подальших успіхів, нових досягнень та незабутніх спортивних здобутків!

Про це повідомляє Великобичківська селищна рада.