39514
11:52 24.082023

ФК «Іза» – лідер чемпіонату Хустщини з футболу

Спорт 1562

У чемпіонаті Хустщини з футболу сезону 2023 зіграно матчі першого кола змагань. Визначений проміжний лідер, його переслідувачі, а також аутсайдер.

Одразу зазначимо, що у футбольному чемпіонаті Хустщини 2023 беруть участь п’ять команд, а саме: «Гірник» (Рокосово), «Іза», «Патріот» (Н. Селище), «Хустецька Долина» (Н. Селище) і «Чертеж» (Хуст). Наразі всі колективи провели по чотири гри.

Лідером чемпіонату є «Іза», котра виграла у всіх чотирьох іграх і набрала 12 очок (статистика забитих-пропущених м’ячів – 13:2). На другій позиції розташувався «Гірник», котрий має у своєму активі три звитяги (9 очок), а на третій – «Патріот» (завдяки двом вікторіям цей колектив набрав 6 пунктів). Четвертим іде «Чертеж» (3 залікові бали), а замикає турнірну таблицю «Хустецька Долина», котра поступилася у всіх чотирьох протистояннях.

Друге коло змагань дасть відповідь на запитання, чи зможе хтось зупинити «Ізу» і втрутитися у боротьбу за чемпіонство. Не менш цікаво буде спостерігати й за суперництвом за розподіл місць на п’єдесталі пошани.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах